FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gorjelo na Biokovu i u Makarskoj

MAKARSKA, 17. rujna 2005. (Hina) - U požaru koji je buknuo danas u16,45 sati u Parku prirode Biokovo, u šumi nedaleko ulaza u park,izgorjela je borova šuma na površini od jednog hektara.
MAKARSKA, 17. rujna 2005. (Hina) - U požaru koji je buknuo danas u 16,45 sati u Parku prirode Biokovo, u šumi nedaleko ulaza u park, izgorjela je borova šuma na površini od jednog hektara.

Vatru koja je u 17,15 sati stavljena pod nadzor gasitelja, a u 18,30 sati potpuno ugašena, gasilo je 52 vatrogasca s 12 vozila dobrovoljnih vatrogasnih društava Makarske, Tučepa, Brela, Baške Vode i Podgore, izvijestio je županijski vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina koji je rukovodio akcijom gašenja požara u šumi Parka prirode Biokovo.

Ujedno, u 17,40 sati izbio je požar na gradskom predjelu Glavica u Makarskoj u kojemu su izgorjele masline na površini od 100 četvornih metara. Požar je brzom intervencijom makarskih vatrogasaca nedugo nakon izbijanja stavljen pod nadzor a iza 18 sati potpuno ugašen, kazao je Glavina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙