FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Internorm otvorio prodajno-izložbeni salon u Zagrebu

ZAGREB, 16. rujna 2005. (Hina) - Austrijski proizvođač prozoraInternorm i njegov distributer Alutermika otvorili su danas u Zagrebuizložbeno-prodajni salon građevne stolarije veličine 230 metaračetvornih, a cijela je investicija vrijedna oko dva milijuna kuna.
ZAGREB, 16. rujna 2005. (Hina) - Austrijski proizvođač prozora Internorm i njegov distributer Alutermika otvorili su danas u Zagrebu izložbeno-prodajni salon građevne stolarije veličine 230 metara četvornih, a cijela je investicija vrijedna oko dva milijuna kuna.

Direktor marketinga i prodaje Internorma Silvio Spies kazao je kako u ovoj godini očekuju da će u Hrvatskoj ostvariti oko milijun eura prometa, a u iduće tri godine namjeravaju prodati u Hrvatskoj od 20 do 25 tisuća prozorskih jedinica i realizirati promet od oko pet milijuna eura.

Spies, čija tvrtka u Hrvatskoj posluje od početka svibnja prošle godine, kazao je da u Hrvatskoj imaju oko 15 tvrtki partnera, a da u Europi prodaju oko 900 tisuća prozora godišnje.

Austrijski Internorm jedan je od vodećih europskih proizvođača građevne stolarije, a u tri tvornice ima 1.400 zaposlenih.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙