FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet slab do srednje gust

ZAGREB, 16. rujna 2005. (Hina) - Promet je slab do srednje gust i tečebez zastoja u većem dijelu zemlje, izvijestio je jutros HAK.
ZAGREB, 16. rujna 2005. (Hina) - Promet je slab do srednje gust i teče bez zastoja u većem dijelu zemlje, izvijestio je jutros HAK.

Povremeni kraći zastoji mogući su tijekom jutra na dionicama na kojima su u tijeku radovi.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama kroz Gorski kotar. Vidljivost je smanjena na 100 do 200 metara od tunela Tuhobić do mosta Bajer na A6 Rijeka-Zagreb, na području Slavonije, na A3 između Ivanić Grada i Velike Kopanice, duž cijele autoceste Macelj-Zagreb, te kroz Liku, a od važnijih pravaca na dionici A1, Zagreb-Split, od tunela Mala Kapela do tunela Sv. Rok.

Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski stoga treba voziti pozornije.

U 13 i 21 sat promet će biti prekinut na 15 minuta od tunela Javorove Kose do tunela Čardak, zbog radova u tunelu Čardak na autocesti A6 Rijeka-Zagreb. Isto vrijedi i za tunel Veliki Gložac kod kojega će promet biti prekinut u 11 i 18.30 sati.

Na istoj autocesti traje obnova kolnika na dionici Kikovica-vijadukt Melnik, zbog čega se u smjeru Zagreba vozi jednim trakom.

Do 25. listopada uklanjat će se privremeni cestarinski prolazi Bosiljevo i Brinje, pa će, povremeno, promet na tim dionicama biti otežan.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙