FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Normalizira se promet na staroj karlovačkoj

ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Voda se gotovo potpuno povukla sastare Karlovačke ceste, pa se promet polako normalizira, izvijestio jeHrvatski-autoklub nešto prije 18 sati..
ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Voda se gotovo potpuno povukla sa stare Karlovačke ceste, pa se promet polako normalizira, izvijestio je Hrvatski-autoklub nešto prije 18 sati..

Zbog vode na kolniku još je zatvorena D23 u mjestu Sv. Petar kod Duge Rese, pa se obilazno vozi Duga Resa-Sv. Petar Mrežnički-Mrežničke Poljice-Belanići. Zatvorena je i županijska cesta Glina-Veliki Obljaj u mjestu Šibine, te Zagrebačka ulica u mjestu Ilovac kraj Karlovca. Od 17.30 sati zbog izlijevanja kanala zatvorena je i lokalna cesta Đakovo-Dragotin, a obilaznica je preko Piškorevaca.

HAK upozorava na moguće odrone zemlje i kamenja na gorskim cestama, te duž Jadranske i Ličke magistrale.

Autocestom A3, kod BP Marsonija na području Slavonskog Broda, u smjeru Zagreba, nakon povlačenja vode i sanacije mjesta prometne nesreće, prometuje se redovno.

Autocestom A1 Zagreb-Split, prema južnom ulazu u tunel Sv. Rok, kreće se kolona vozila duga sedam kilometara.

HAK moli vozače da ne pretječu vozila u koloni. Kod tunela Mala Kapela nema kolona, a ne čeka se duže niti na naplati Lučko na ulasku u Zagreb.

Stara Lička magistrala preko Plitvica dobro je prohodna u oba smjera.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb ponovno će se minirati južne cijevi tunela, pa će promet na 15 minuta biti prekinut i to kod tunela Veliki Gložac pokraj Vrbovskog u 19,30 sati, a između tunela Javorove Kose i Čardaka u 21,30 sati.

Od 23. kolovoza do 4. rujna zbog radova će biti zatvorena obilaznica grada Osijeka od nadvožnjaka u Ul. Sv. Leopolda Bogdana Mandića do nadvožnjaka u Ul. kneza Trpimira, a obilazan smjer će biti označen.

Na graničnim prijelazima Macelj i Bregana promet je pojačan, na Bregani se čeka oko pola sata. Na prijelazima u Istri promet je izrazito gust na izlasku, a ponegdje se čeka i duže od pola sata.

Zbog visokog vodostaja Mure zatvoren je malogranični prijelaz Sv. Martin na Muri, na granici s Mađarskom.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙