FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Cesta od Murskog Središća prema Sloveniji zatvorena za teretna vozila i autobuse

ZAGREB, 23. kolovoza 2005. (Hina) - Cesta od Murskog Središća premaSloveniji zatvorena je danas popodne za teretna vozila i autobuse, aosobna vozila prometuju otežano, jednim trakom, zbog urušavanjakolnika od oborinskih voda, izvijestio je danas Hrvatski autoklub(HAK).
ZAGREB, 23. kolovoza 2005. (Hina) - Cesta od Murskog Središća prema Sloveniji zatvorena je danas popodne za teretna vozila i autobuse, a osobna vozila prometuju otežano, jednim trakom, zbog urušavanja kolnika od oborinskih voda, izvijestio je danas Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog 15 centimetara vode koja se zadržava na kolniku vozi se otežano i na cestama: D4, kod graničnog prijelaza Bajakovo u dužini od 500 metara, na cesti D46 Vinkovci-Tovarnik na dionici Jankovci-Šidski Banovci, te na D515 Đakovo-Našice na ulazu u mjesto Bračevci. Na poplavljenim mjestima postavljena je signalizacija i policija regulira promet, izvješćuje HAK.

Također upozorava na moguće odrone zemlje i kamenja na gorske ceste, te duž Jadranske i Ličke magistrale.

Zbog visokog vodostaja rijeke Mure zatvoren je malogranični prijelaz Sv. Martin na Muri, na granici sa Slovenijom, dok je promet povremeno pojačan na izlasku graničnog prijelaza Macelj, te na granični prijelazima u Istri, kao i na ulazu na prijelazima u Posavini. Na ostalim graničnim prijelazima nema čekanja.

Iz HAK-a napominju da je promet na većini cesta srednje gustoće i teče bez duljih zastoja. Na važnijim cestama u Istri promet je povremeno pojačan kao i na Jadranskoj magistrali, te na prilaznim cestama u većim turističkim mjestima. Na autocesti A1 promet je pojačan u smjeru Zagreba, ali zasada se vozi bez zastoja. Kolnici su mjestimice mokri na cestama u Slavoniji, te u dijelu Gorskog Kotara.

Od 23. kolovoza do 4. rujna zbog radova će biti zatvorena osječka obilaznica od nadvožnjaka u Ul. Sv. Leopolda Bogdana Mandića do nadvožnjaka u Ul. kneza Trpimira. Zbog radova na autocesti A4 Zagreb-Goričan, na 37.kilometru u smjeru Zagreba danas do 17 sati prometovat će se usporeno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙