FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Britney Spears rodila dječaka

LOS ANGELES, 15. rujna 2005. (Hina/AFP) - Američka pjevačica BritneySpoears u srijedu je rodila svoje prvo dijete, dječaka, javilo je višeameričkih medija, a prenijela agencija France Presse.
LOS ANGELES, 15. rujna 2005. (Hina/AFP) - Američka pjevačica Britney Spoears u srijedu je rodila svoje prvo dijete, dječaka, javilo je više američkih medija, a prenijela agencija France Presse.

Pjevačica koja ima 23 godina pojavila se u bolnici u Los Angelesu u srijedu u rano ujutro zajedno sa svojim suprugom Kevinom Federlineom nakon čega je podvrgnuta carskom rezu, objavljeno je na internet stranicama E Onlinea!.

Lokalna televizijska postaja Los Angeles KCAL9 objavila je da je porod izveden u klinici Sveučilišta Kalifornija u Santa Monici.

Ni bolnica i agent Britney Spears nisu potvrdili tu informaciju.

Britney Spears je postala popularna 1999. godine hitom "Baby One More Time" i prodala je do sada preko 60 milijuna primjeraka nosača zvuka. Udala se za plesača Kevina Federlinea 18. rujna 20004. godine. Njemu je ovo treće dijete, nakon dvoje koje ima sa svojom bivšom djevojkom Shar Jackson.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙