FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

B'nai B'rith Hrvatska podržava vodstvo Židovske općine Zagreb

ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - "B"nai B"rith Hrvatska - uz suglasnosts B"nai B"rith International i B"nai B"rith Europa, najvećih židovskihnevladinih organizacija na svijetu - u potpunosti podržava odlukelegitimno izabranog vodstva Židovske općine Zagreb i Koordinaciježidovskih općina Hrvatske, i podupire ih u njihovome djelovanju",ističe se u večerašnjoj izjavi B'nai B'rita Hrvatska.
ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - "B"nai B"rith Hrvatska - uz suglasnost s B"nai B"rith International i B"nai B"rith Europa, najvećih židovskih nevladinih organizacija na svijetu - u potpunosti podržava odluke legitimno izabranog vodstva Židovske općine Zagreb i Koordinacije židovskih općina Hrvatske, i podupire ih u njihovome djelovanju", ističe se u večerašnjoj izjavi B'nai B'rita Hrvatska.

"U to se uključuje odluka Vijeća Židovske općine Zagreb da se ne obnovi ugovor sa rabinom Kotel Da Don, kao i odluka Koordinacije o prestanku njegovoga djelovanja kao glavnog rabina Hrvatske", navodi se u izjavi za javnost, koju je potpisao predsjednik B'nai B'ritha Hrvatska dr. Dragan Stern.

Odluku da Kotel Da Don više nije glavni rabin Hrvatske donijela je, većinom glasova, Koordinacija židovskih općina Hrvatske na sastanku u Zagrebu prošlog utorka, 6. rujna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙