FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP veslanje: Kušurin i Vekić drugi, Rajle-Brođanac treća u B finalu

GIFU, 3. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski veslači Ante Kušurin i MarioVekić zauzeli su drugu poziciju u B finalu dvojaca na pariće naSvjetskom prvenstvu u japanskom Gifuu, te tako ukupno osvojili osmomjesto, dok je Mirna Rajle-Brođanac bila treća u B finalu, odnosnoukupno deveta u konkurenciji lakih samica.
GIFU, 3. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski veslači Ante Kušurin i Mario Vekić zauzeli su drugu poziciju u B finalu dvojaca na pariće na Svjetskom prvenstvu u japanskom Gifuu, te tako ukupno osvojili osmo mjesto, dok je Mirna Rajle-Brođanac bila treća u B finalu, odnosno ukupno deveta u konkurenciji lakih samica.

Kuđurin i Vekić odlično su odveslali prvi dio staze kada su se nalazili u vodstvu, da bi na kraju s vremenom 6:35.24 minuta bili drugi iza Francuza Jonathana Coeffica i Jean-Baptistea Macqueta, koji su pobijedili s vremenom 6:34.40.

Rajle-Brođanac je u posljednjoj utrci u Japanu ostvarila vrijeme od 7:58.07 minuta, dok je pobjednica B finala Grkinja Chrysi Biskitzi ostvarila vrijeme 7:54.11, a druga je bila Švicarka Lea Fluri sa 7:56.08.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙