FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slavonski Brod: Goran Rukavina povjerenik gradskog HSS-a

SLAVONSKI BROD, 14. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik županijskeorganizacije HSS-a za Brodsko-posavsku županiju Davor Vlaović nadanašnjoj je konferenciji za novinare kazao da je Goran Rukavinaimenovan povjerenikom Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke utome gradu.
SLAVONSKI BROD, 14. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik županijske organizacije HSS-a za Brodsko-posavsku županiju Davor Vlaović na današnjoj je konferenciji za novinare kazao da je Goran Rukavina imenovan povjerenikom Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke u tome gradu.

Podsjetio je kako je Gradska organizacija HSS-a raspuštena u svibnju nakon lokalnih izbora jer su predsjednik te organizacije i dio članstva prekršili stranačke odluke o poslijeizbornom koaliranju. Naime, bivši predsjednik te organizacije Boro Grubišić u Gradskom je vijeću podupro koaliciju HDZ-a i HSP-a, iako su na izborima koalirali sa SDP-om i HNS-om.

Povjerenik Rukavina kazao je kako će u sljedećih trideset dana biti održane izborne skupštine u ograncima, a u roku od tri mjeseca i izborna skupština Gradske organizacije HSS-a. Ocijenio je kako stanje u gradskom HSS-u nije tako loše kakvim su ga drugi željeli prikazati. "Ipak je puno više ljudi koji su za pravi, istinski HSS koji traje već sto godina", naveo je Rukavina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙