FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Indija: djevojka brakom prevarila zakon

NEW DELHI, 14. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Jedna indijska studenticaprivremeno se udala za starijega brata svoga dečka kako bi živjela podistim krovom sa svojim voljenim dok on ne bude dovoljno star da senjome oženi, objavio je indijski list Indian Express.
NEW DELHI, 14. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Jedna indijska studentica privremeno se udala za starijega brata svoga dečka kako bi živjela pod istim krovom sa svojim voljenim dok on ne bude dovoljno star da se njome oženi, objavio je indijski list Indian Express.

Sneha Patel (19) iz zapadnoindijske države Gujarata zaljubljena je u 19-godišnjega Yasha Kishana Parmara i htjela se za njega udati unatoč neslaganju roditelja.

No prema zakonu djevojke se smiju udati od 18., a mladići od 21. godine, pa im je to poremetilo planove.

Patel i Parmar čak su nakratko i zajedno pobjegli, ali nisu htjeli biti u bijegu do njegove 21., a zajednički život bez braka nije jako popularan u toj konzervativnoj zemlji.

Zato je Sneha Patel predložila da se uda za starijega brata i da se za dvije godine rastane.

Brat je čak pristao potpisati i ugovor kojim kaže da će se rastati od Patel nakon dvije godine, a da da će je i dotada tretirati kao bratovu ženu, pišu novine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙