FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bangladeš: Profesor dobio otkaz SMS-om

DHAKA, 13. rujna 2005. (Hina/AFP) - Profesor ekonomije na jednombangladeškom koledžu Gazi Saiful Islam zaprijetio je sudskom tužbomnakon što je primio kratki SMS kojim ga direktor škole Mushtaq Aliobavještava da je suspendiran.
DHAKA, 13. rujna 2005. (Hina/AFP) - Profesor ekonomije na jednom bangladeškom koledžu Gazi Saiful Islam zaprijetio je sudskom tužbom nakon što je primio kratki SMS kojim ga direktor škole Mushtaq Ali obavještava da je suspendiran.

"Uprava koledža odlučila vas je suspendirati. Ne morate više dolaziti na predavanja", stoji u SMS-u što ga je primio Saiful Islam.

Direktor Ali objasnio je kako je poruku poslao na ovaj način jer bi mu pisanje e-mail poruke oduzelo previše vremena, a radilo se o vrlo važnoj i hitnoj obavijesti.

"Raspolažemo nekim pritužbama protiv profesora Gazi Saifula Islama među kojima je i jedna vrlo ozbiljna, a to je zavođenje učenica. Zbog toga mu je uprava škole odlučila poruku o suspenziji poslati što hitnije", rekao je Ali.

Islam je kazao kako su optužbe netočne te da namjerava pokrenuti zakonske korake protiv koledža. "Osim toga, postoje norme koje treba poštovati, bez obzira o čemu je riječ. Ne možete nekomu poslati SMS da biste mu priopćili tako važnu odluku", rekao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙