FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP kvalifikacije - Australija u uzvratu pred svojim navijačima

MARAKEŠ, 11. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Međunarodna nogometnafederacija (FIFA) objavila je ždrijeb susreta dodatnih kvalifikacijaza plasman na Svjetsko prvenstvo 2006. godine.
MARAKEŠ, 11. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Međunarodna nogometna federacija (FIFA) objavila je ždrijeb susreta dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

Tako će prvak Oceanije, Australija prvi dvoboj protiv pete reprezentacije južnoameričkih kvalifikacija igrati kao gost 12. studenoga. Uzvrat je u Australiji četiri dana kasnije. Trenutačno peto mjesto zauzima Urugvaj, koji je Australiju pobijedio u repesažu za plasman na SP 2002. godine.

Momčad koja osvoji četvrto mjesto u kvalifikacijama CONCACAF-a igrat će prvu utakmicu protiv pobjednika dvoboja Uzbekistan - Bahrein pred svojim navijačima, također 12. studenoga, a uzvrat je četiri dana kasnije. Prvi dvoboj Uzbekistana i Bahreina je završio rezultatom 1:0, no utakmica je poništena zbog sudačke pogreške. Novi termini utakmica su 8. listopada i 12. listopad.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙