FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požar u Jankomiru lokaliziran

ZAGREB, 10. rujna 2005. (Hina) - Požar skladišta u Kovinskoj ulici nazagrebačkom Jankomiru je lokaliziran i nisu ugroženi drugi objekti,izvijestilo je poslijepodne Vatrogasno operativno središte Državneuprave za zaštitu i spašavanje.
ZAGREB, 10. rujna 2005. (Hina) - Požar skladišta u Kovinskoj ulici na zagrebačkom Jankomiru je lokaliziran i nisu ugroženi drugi objekti, izvijestilo je poslijepodne Vatrogasno operativno središte Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Povremeno dolazi do eksplozija, najvjerojatnije plinskih boca koje se nalaze u skladištima, dodaje se u priopćenju.

Pri gašenju požara ozlijeđena su dvojica vatrogasaca; jedan od udisanja dima, a drugi je opečen.

Neslužbeno se doznaje kako će se s obzirom na to da gori nepoznata količina motornog ulja i maziva, koje je vrlo teško gasiti, najvjerojatnije morati pustiti da potpuno izgori.

U podrumu zgrade tvrtke "Trius" na Jankomiru danas poslije 13 sati iz još neutvrđenog razloga buknuo je požar u kojem su gorjeli madraci i spužvasti materijali, a proširio se i na prostorije tvrtke "Top maziva" u kojima je uskladištena veća količina motornog ulja.

U tom dijelu grada isključen je plin, a o svemu su, kako kažu u Državnom centru 112, obaviještene i službe za zaštitu okoliša

U gašenju požara sudjeluju gasitelji Javne vatrogasne postaje Grada Zagreba, DVD Hrašće, Odra, Kustošija i Vrapče te komunalni djelatnici sa ukupno 80 gasitelja i 25 vatrogasnih vozila, a na mjestu događaja su i pripadnici policije i Hitne pomoći.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙