FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U prometnoj nesreći u Zaprešiću poginulo dijete

ZAGREB, 10. rujna 2005. (Hina) - Sedmogodišnje dijete poginulo je jučernavečer oko 20 sati u prometnoj nesreći kod benzinske postaje INAJakovlje, koju je zbog neprilagođene brzine skrivio vozač osobnogvozila renault megan, austrijskih oznaka, u kojem se dijete nalazilo,izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.
ZAGREB, 10. rujna 2005. (Hina) - Sedmogodišnje dijete poginulo je jučer navečer oko 20 sati u prometnoj nesreći kod benzinske postaje INA Jakovlje, koju je zbog neprilagođene brzine skrivio vozač osobnog vozila renault megan, austrijskih oznaka, u kojem se dijete nalazilo, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Lakše ozljede zadobila je četvorogodišnja djevojčica, koja se nalazila u istom vozilu, a pomoć joj je pružena u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj.

Automobil renault megan austrijskih oznaka vozio je bosanskohercegovački državljanin zapadnim kolnikom autoceste A2 prema Macelju. Kada je vozač došao do bezinske postaje Jakovlje nije usporio na prilaznom kolniku te je vozilo sletjelo na meki teren, zatim je preletjelo preko odvodnog betonskog kanala te udarilo u stup javne rasvjete pri čemu se okrenulo na krov.

Vozilo je nastavilo kliziti po krovu, zatim je udarilo u prometni znak, kantu za pijesak i osobni automobil krapinskih oznaka, koji je bilo zaustavljeno na prilaznom kolniku.

Od udarca vozilo krapinskih oznaka, u kojem je bio 37-godišnji hrvatski državljanin, udarilo je u dva parkirana osobna automobila, a megan se zaustavio ispred glavnog ulaza u benzinsku postaju Jakovlje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙