FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Aukcijska kuća Dorotheum otvara predstavništvo u Zagrebu

ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Austrijska aukcijska kuća Dorotheum,vodeća na tržištu srednje Europe, ovoga mjeseca otvara svojepredstavništvo u Zagrebu koje će voditi Venetia grofica EltzVukovarska, priopćeno je danas iz te aukcijske kuće.
ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Austrijska aukcijska kuća Dorotheum, vodeća na tržištu srednje Europe, ovoga mjeseca otvara svoje predstavništvo u Zagrebu koje će voditi Venetia grofica Eltz Vukovarska, priopćeno je danas iz te aukcijske kuće.

Otvaranjem zagrebačkoga predstavništva, kako se navodi, želi se hrvatskim kupcima i prodavateljima antikviteta ponuditi kvalitetnu uslugu i redovito stručno savjetovanje. Predmeti će se moći povjeriti aukcijskoj kući, koja će ih zatim ponuditi na dražbi.

Kuća za svako područje izdaje kataloge te u ulozi komisionara uzima proviziju. Kupci mogu birati iz bogate ponude, a u dražbu se mogu uključiti pisanim putem, telefonom ili na aukciji, navodi se.

Zagrebačka voditeljica Venetia grofica Eltz Vukovarska stručnjak je za ekonomiju, publicistiku i povijest. Surađivala je u vođenju projekta "Graz 2003. - europski grad kulture".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙