FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HZSN: Neka mediji prestanu huškati navijače

ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski zbor sportskih novinara (HZSN)zatražio je u srijedu od medija da pred utakmicu Dinama i Hajduka, unedjelju, 11. rujna, u Zagrebu, hitno prestanu "huškati" navijače.
ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski zbor sportskih novinara (HZSN) zatražio je u srijedu od medija da pred utakmicu Dinama i Hajduka, u nedjelju, 11. rujna, u Zagrebu, hitno prestanu "huškati" navijače.

U otvorenom pismu javnosti i medijima, Zbor sportskih novinara traži hitno zaustavljanje započete kampanje u medijima u kojoj se unaprijed stvara ozračje napetosti i u kojoj se "navijači huškaju na obračune, a divljaci prizivaju na stadione ne bi li izazvali što veće nerede".

"Pred nama je veliki nogometni događaj - utakmica Dinama i Hajduka u Zagrebu. Veselje koje takav dvoboj budi kod istinskih ljubitelja nogometa, te želja da se prisustvuje utakmici opasno je ugrožena", stoji u pismu što ga je potpisao Jura Ozmec, predsjednik Zbora pri Hrvatskom novinarskom društvu.

Molimo kolege u svim hrvatskim medijima da pokušaju shvatiti da će se naslovima tipa "Boysi spremaju obračun s Ćirom i Nikom" ponovno dovesti do toga da se nakon ili za utakmice čudimo nasilju i tražimo uzroke i povode takvim stvarima, stoji u otvorenom pismu Izvršnog odbora Hrvatskog zbora sportskih novinara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙