FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Navijači Crvene zvezde obećali da neće provocirati sukobe

BEOGRAD, 10. kolovoza 2005. (Hina) - Navijači Crvene zvezde uočiutakmice 2. pretkola Kupa UEFA u Zaprešiću protiv Intera uvjeravajujavnost da su motivi odlaska najprije sportske prirode i da oni nećebiti ti koja će provocirati sukobe, što potvrđuju i izjave nekih odvođa "delija", piše beogradski dnevnik "Danas" od srijede.
BEOGRAD, 10. kolovoza 2005. (Hina) - Navijači Crvene zvezde uoči utakmice 2. pretkola Kupa UEFA u Zaprešiću protiv Intera uvjeravaju javnost da su motivi odlaska najprije sportske prirode i da oni neće biti ti koja će provocirati sukobe, što potvrđuju i izjave nekih od vođa "delija", piše beogradski dnevnik "Danas" od srijede.

"Bez obzira na sve, sasvim opravdano, najviše posla pred uvodni zvižduk imat će organi reda i prevencije mogućih nereda. Hrvatske sigurnosne službe uvjerene su da će biti poduzeto sve kako bi se izbjegli sukobi, pa će tako svaki crveno-bijeli navijač, kao zaštitu, imati bar dvojicu policajaca", piše list, dodajući da "u cilju bolje prevencije sukoba, MUP Srbije nije ispunio želju 'zvezdinih' navijača da krenu prema Zagrebu i u Zaprešić stignu već u četvrtak u sedam sati ujutro, već će polazak biti mnogo kasnije kako 'delije' ne bi imali 'višak slobodnog vremena'".

Prema najavama, konstatira list, u pripremama utakmice poduzeto je sve što je bilo neophodno da bi ona bila "prije svega konačni trijumf pameti na ovim prostorima, a teren mjesto samo nogometnih borbi", zaključuje list.

"Pobjeda u Hrvatskoj jedini je lijek i naš imperativ", izjavio je za "Politiku" od srijede predsjednik Crvene zvezde Dragan Stojković, dodajući da će navijače "savjetovati da se kontroliraju od ispada, koji bi mogli skupo koštati klub, kao i da ne reagiraju na provokacije".

"Mislim da se tamo ništa posebno neće dogoditi. Od incidenata se strahovalo i kad je prije nekoliko godina naša reprezentacija igrala u Zagrebu, pa je sve proteklo mirno. Očekujemo da će hrvatska policija zaštititi naše navijače koji odluče da idu tamo i u Zaprešiću bodre 'zvezdu'", kazao je Stojković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙