FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grivičić: država sa 700 milijuna kuna treba pomoći poplavljenim područjima

SLAVONSKI BROD, 6. rujna 2005. (Hina) - Na konferenciji za novinare uSlavonskom Brodu predsjednik Hrvatskoga seljačkog saveza DarkoGrivičić procijenio je kako bi država s najmanje 700 milijuna kunatrebala pomoći pet slavonskih županija koje su u nedavnim poplavamapretrpjele velike štete.
SLAVONSKI BROD, 6. rujna 2005. (Hina) - Na konferenciji za novinare u Slavonskom Brodu predsjednik Hrvatskoga seljačkog saveza Darko Grivičić procijenio je kako bi država s najmanje 700 milijuna kuna trebala pomoći pet slavonskih županija koje su u nedavnim poplavama pretrpjele velike štete.

Savez se Vladi i Hrvatskom saboru obratio otvorenim pismom u kojemu traži da saborski zastupnici bez obzira na stranačku pripadnost podupru njihovu inicijativu i u hitnu saborsku proceduru upute prijedlog mjera za ublaživanje posljedica elementarnih nepogoda.

U Savezu očekuju da Vlada svojim odlukama omogući da se seljaci ove godine oslobode plaćanja zakupa državnog zemljišta i vodne naknade, da se reprogramiraju poljoprivredni zajmovi te smanje referentni prinosi kako bi proizvođači ostvarili pravo na poticaje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙