FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rugova boluje od raka pluća

PRIŠTINA, 5. rujna 2005. (Hina) - Kosovski predsjednik Ibrahim Rugova,koji se u subotu vratio iz Njemačke nakon sedmodnevnog lječničkogispitivanja u bolnici američke vojne baze Landshtul, rekao je uponedjeljak da mu je dijagnosticiran rak pluća.
PRIŠTINA, 5. rujna 2005. (Hina) - Kosovski predsjednik Ibrahim Rugova, koji se u subotu vratio iz Njemačke nakon sedmodnevnog lječničkog ispitivanja u bolnici američke vojne baze Landshtul, rekao je u ponedjeljak da mu je dijagnosticiran rak pluća.

Rugova, čiju su izjavu prenosila tri nacionalna tv kanala, objasnio je kako su liječnici u američkoj vojnoj bazi utvrdili da boluje od lokaliziranog raka pluća i odredili mu intenzivnu terapiju.

Rugova je dodao kako su "liječnici konstatirali da se njegovo zdravstveno stanje poboljšava i da su optimisti u pogledu brzog liječenja".

"S Božjom pomoći dobit ću i ovu bitku i nastaviti raditi....na priznanju Kosova", kazao je kosovski predsjednik.

Izvješća o tome da je riječ o ozbiljnoj bolesti izazvala su zabrinutost u vezi s njegovim mogućim nasljednikom samo nekoliko tjedana uoči očekivanih pregovora o budućem statusu Kosova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙