FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 21. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 21. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

CINCINNATI - Najbolji tenisač svijeta Švicarac Roger Federer pobjednik je 2.45 milijuna dolara vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" u Cincinnatiju. Federer je u finalu svladao petog nositelja Amerikanca Andyja Roddicka sa 6-3, 7-5.

ISTANBUL - Finac Kimi Raikkonen (McLaren-Mercedes) pobjednik je prve utrke za Veliku nagradu Turske za vozače formule 1 koja je vožena u nedjelju u Istanbulu. Drugo mjesto zauzeo je vodeći u ukupnom redoslijedu vozača za Svjetsko prvenstvo Španjolac Fernando Alonso (Renault), dok je treći bio Raikkonenov momčadski kolega Kolumbijac Juan Pablo Montoya koji je držao drugo mjesto sve do pretposljednjeg kruga kada je pogriješio, izletio sa staze, te dozvolio Alonsu da ga pretekne. Zbog te Montoyine pogreške Alonsova prednost u odnosu na Raikkonena pet utrka prije kraja iznosi 24 umjesto 22 boda.

LONDON - Rezultati nedjeljnih utakmica 2. kola engleskog nogometnog prvenstva: Chelsea - Arsenal 1-0, Bolton Wanderers - Everton 0-1. TABLICA: Tottenham Hotspur 6, Charlton Athletic 6, Manchester United 6, Chelsea 6, West Ham United 4, West Bromwich Albion 4, Manchester City 4, Liverpool 4...

BERLIN - Rezultati nedjeljnih utakmica 1. kola njemačkog nogometnog Kupa:

Eschborn (III) - Nuernberg 0-4 (0-4) - drugi gol za Nuernberg postigao je Ivica Banović u 25. minuti

Kutzhof - Borussia M. 0-3 (0-0)

Sachsen Leipzig - Dynamo D. (II) 1-1 (0-1, 1-1) - 3-5 11m

Hansa II - Mainz 0-3 (0-0)

Magdeburger SV 90 - Arminia 0-3 (0-0)

MSV 1919 Neuruppin - Bayern 0-4 (0-1)

Siegen (II) - Freiburg (II) 0-1 (0-1)

Hoffenheim (III) - Stuttgart 3-4 (2-1, 2-2) - produžeci; pogodak za vodstvo Stuttgarta 3-2 postigao je Mario Carević u 100. minuti

Osnabrueck (III) - Greuther Fuerth (II) 2-2 (0-1, 2-2) - 10-9 11m

Wolfsburg II - Duisburg 0-1 (0-1)

OROSLAVJE - Hrvatska reprezentativka Andrijana Stipaničić iz Ski kluba Budućnost iz Brod Moravica pobjednica je sprinterske utrke na 150 metaraza Svjetski kup u ski-rolanju koja je održana u nedjelju u Oroslavju. Dvdesetčetverogodišnja Goranka u finalu ove najatraktivnije utrke je s rezultatom od 18.93 sekundi pobijedila vodeću u Svjetskom kupu, Talijanku Mateju Bogatec. Ovom pobjedom Stipaničić je stigla do 10. mjesta u redoslijedu Svjetskog kupa. U muškoj utrci na 150 metara najbrži je bio David Bogatec iz Italije s vremenom 16.35, ispred vodećeg u Svjetskom kupu Rusa Igora Gluškova. Treći je bio Igor Cony iz Francuske.

FELDBERG - Australac Cadel Evans (Davitamon-Lotto) pobjednik je sedme etape biciklističke utrke "Kroz Njemačku" koja se boduje za "ProTour" vožene od Singena do Feldberga u dužini od 177 kilometara. Evans je slavio u vremenu od 4:56:09 sati, drugo mjesto zauzeo je Švicarac Fabian Jeker (Saunier Duval) sa 11 sekundi zaostatka, a treće Nijemac Joerg Jaksche (Liberty Seguros) s istim zaostatkom kao i Jeker. Vodstvo u ukupnom redoslijedu dvije etape prije kraja zadržao je Amerikanac Levi Leipheimer (Gerolsteiner) koji sada ima 33 sekunde prednosti u odnosu na momčadskog kolegu Austrijanca Georga Totschniga, dok je na treće mjesto stigao Evans sa 58 sekundi zaostatka.

Hrvatski vozač Vladimir Miholjević u sedmoj je etapi zauzeo 51. mjesto sa 10:56 minuta zaostatka za Evansom, te je ukupno 48. sa 33:18 minuta slabijim vremenom od Leipheimera.

DINANT - Najtrofejniji hrvatski jet-ski reprezentativac Dalibor Turković pobijedio je u predposljednjoj utrci Europskog toura održanoj ovog vikenda u belgijskom Dinantu. Turković je slavio u klasi ski experts stock, ispred Francuza Chamota i Britanca Wilkinsona. Odlični su bili i ostali hrvatski predstavnici. Pobjednik Europske utrke u Austriji, Alan Brezni, unatoč vožnji s ozlijeđenom ključnom kosti lijevog ramena, ukupno je sedmi dok je Elvis Mihaljević u zbroju rezultata triju voženih utrka klase ski stock bio ukupno 11. u konkurenciji 40 vozača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙