FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren varaždinski Špancirfest

VARAŽDIN, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Spektakularnim vatrometom idrugim kulturnim i zabavnim programima počeo je danas u VaraždinuŠpancirfest - popularni festival uličnih šetača koji se tradicionalnoveć sedmu godinu krajem kolovoza održava po starim gradskim baroknimulicama i trgovima toga grada.
VARAŽDIN, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Spektakularnim vatrometom i drugim kulturnim i zabavnim programima počeo je danas u Varaždinu Špancirfest - popularni festival uličnih šetača koji se tradicionalno već sedmu godinu krajem kolovoza održava po starim gradskim baroknim ulicama i trgovima toga grada.

Ta će turistička priredba, u organizaciji Turističke zajednice grada Varaždina, trajati 10 dana, s više od 150 različitih programa.

Na Špancirfestu će nastupiti brojni poznati i manje poznati pjevači, glumci, zabavljači, folkloraši, mažoretkinje i plesači iz Hrvatske i inozemstva.

Na brojnim štandovima po gradskim ulicama i trgovima izloženi su tradicionalni hrvatski obrti, te bogata gastrononska i ugostiteljska ponuda.

Organizatori Špancirfesta očekuju da će varaždinskim starim gradom prošetati više od 120 tisuća ljudi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙