FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

US Open: Lisjak u 3. kolu

ZAGREB/NEW YORK, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatska tenisačica IvanaLisjak plasirala se u 3. kolo posljednjeg "Grand Slam" turnira sezone,US Opena koji se igra u New Yorku. Lisjak je u dvoboju 2. kola sa 7-5,6-1 svladala Ruskinju Jekaterinu Bičkovu, koja je u 1. kolu izbacilaprošlogodišnju pobjednicu Svetlanu Kuznjecovu.
ZAGREB/NEW YORK, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatska tenisačica Ivana Lisjak plasirala se u 3. kolo posljednjeg "Grand Slam" turnira sezone, US Opena koji se igra u New Yorku. Lisjak je u dvoboju 2. kola sa 7-5, 6-1 svladala Ruskinju Jekaterinu Bičkovu, koja je u 1. kolu izbacila prošlogodišnju pobjednicu Svetlanu Kuznjecovu.

U 3. kolu će Lisjak, inače 189. igračica svijeta koja je nastup u glavnom turniru izborila kroz kvalifikacije, igrati protiv 26. nositeljice, Čehinje Nicole Vaidisove.

Lisjak je odlično krenula u dvoboj protiv Bičkove, odmah joj oduzevši servis za 2-0. No, zatim je uslijedio niz od pet uzastopnih gemova Ruskinje koja je povela sa 5-2 i dva puta servirala za prvi set. Lisjak je u oba navrata uspjela napraviti "break", a pri vodstvu 6-5 je i treći put u nizu oduzela servis Ruskinji i sa 7-5 osvojila prvi set.

Na početku drugoga seta 18-godišnja Čakovčanka je i po četvrti put zaredom napravila "break", a ovoga puta ga je uspjela i potvditi te je osvojivši deveti gem u nizu vrlo brzo povela sa 3-0. Kod rezultata 4-1 Lisjak je još jednom oduzela servis Bičkovoj i potom na svoj početni udarac privela dvoboj kraju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙