FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Washington: Karlović u četvrtfinalu

ZAGREB/WASHINGTON, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač IvoKarlović plasirao se u četvrtfinale 575.000 dolara vrijednog ATPturnira u Washingtonu. Karlović je u dvoboju 3. kola sa 7-6 (4), 6-2svladao 11. nositelja Britanca Grega Rusedskog.
ZAGREB/WASHINGTON, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale 575.000 dolara vrijednog ATP turnira u Washingtonu. Karlović je u dvoboju 3. kola sa 7-6 (4), 6-2 svladao 11. nositelja Britanca Grega Rusedskog.

U četvrtfinalu Karlović će igrati protiv pobjednika susreta između prvog nositelja Amerikanca Andyja Roddicka i 14. nositelja Argentinca Juana Ignacija Chele.

U prvom setu niti jedan igrač nije uspio oduzeti servis protivniku iako je Rusedski imao četiri prilike za "break", pa je o pobjedniku odlučivao "tie-break". U toj odlučujućoj igri Karlović je odigrao najbolje kada je najviše trebalo. Nakon što je poveo sa 5-4 osvojio je oba poena na servis Rusedskog i priveo prvi set kraju.

Odmah na startu drugoga seta naš je tenisač uspio oduzeti servis Rusedskom, a kod 4-2 još jednom, te potom sigurnom igrom na svoj početni udarac upisao novu pobjedu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙