FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nove žrtve u Iraku

BAGDAD, 2. rujna 2005. (Hina/AFP) - Tri iračka civila izgorjela su upetak u Bagdadu u svom automobilu koji je naletio na bombu kućneizrade, dok je pet policajaca ranjeno kada su na njih zapucalenepoznate osobe, a jedan je civil ranjen u podmetnutoj eksploziji.
BAGDAD, 2. rujna 2005. (Hina/AFP) - Tri iračka civila izgorjela su u petak u Bagdadu u svom automobilu koji je naletio na bombu kućne izrade, dok je pet policajaca ranjeno kada su na njih zapucale nepoznate osobe, a jedan je civil ranjen u podmetnutoj eksploziji.

"Tri su civila izgorjela u automobilu koji se zapalio pošto je naišao na eksplozivnu napravu na cesti nedaleko od glavnog stožera specijalne policije u Douri, južno od Bagdada", izjavio je sigurnosni izvor.

Pet policajaca ranjeno je kada su na njih zapucali nepoznati napadači, dok su čuvali kuću bivšeg zamjenika ministra unutarnjih poslova, generala Hikmata Mousse Salmana u četvrti Ghazaliyah, na zapadu prijestolnice, dodaje isti izvor.

U eksploziji podmetnute bombe na cesti od Bagdada do Mossula u petak je poginulo pet vojnika, a devet je iračkih vojnika ranjeno u napadu pobunjenika u blizini Bedžija, oko 200 km sjeverno od Badada, priopćila je policija.

U južnom lučkom gradu Basri, pretežito nastanjenom šijitima, snajperisti su pucali na skupinu sunita koja je išla u džamiju. Jedan je vjernik ubijen, još petorica su ranjena, objavila je policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙