FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Ljubičić o projektima zdravstva u Zadarskoj županiji

ZADAR, , 2. rujna 2005. (Hina) - Ministar zdravstva i socijalne skrbiNeven Ljubičić s pomoćnicima razgovarao je danas u Zadru s čelnicimaZadarske županije, Grada Zadra i ravnateljima zdravstvenih ustanova iustanova socijalne skrbi u toj županiji, o stanju u zadarskomzdravstvu i socijalnoj skrbi, te o idućim projektima na tom području.
ZADAR, , 2. rujna 2005. (Hina) - Ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić s pomoćnicima razgovarao je danas u Zadru s čelnicima Zadarske županije, Grada Zadra i ravnateljima zdravstvenih ustanova i ustanova socijalne skrbi u toj županiji, o stanju u zadarskom zdravstvu i socijalnoj skrbi, te o idućim projektima na tom području.

Nakon radnog sastanka ministar Ljubičić je na konferenciji za novinare izjavio da će se korigirati limit Opće bolnice u Zadru već u idućoj 2006. godini. Bit će uračunate i usluge magnetske rezonance, što predstavlja veliki pomak u zdravstvu Zadra i Zadarske županije, rekao je ministar Ljubičić.

Jedan od projekata kojem pristupamo je izgradnja središnje kuhinje u Općoj bolnici Zadar, a nakon 20 godina čekanja gradit ćemo polikliniku u Zadru, objekt koji je započet prije 20 godina, ali se dalje od građevinskoga kostura nije odmaklo, pa kao takav predstavlja ruglo grada, istaknuo je ministar i dodao da su na današnjem sastanku zacrtani okviri i financijski gabariti njegove realizacije. Izgradnja poliklinike bit će značajan iskorak u kvaliteti zdravstvenih usluga u Zadru i Zadarskoj županiji, istaknuo je ministar Ljubičić.

Početkom iduće godine izgradit će se projektna dokumentacija za taj projekt od 3,5 milijuna kuna, a sredstva će osigurati Grad i Županija, poslije čega će hrvatska Vlada razmotriti mogućnost sufinanciranja projekta, rekao je ministar.

Od ostalih planiranih projekata Zadarska županija bit će, po riječima ministra, u okviru pilot projekta Svjetske banke za izgradnju novog županijskog centra za socijalnu skrb, a Grad i Županija će osigurati zemljište za taj objekt.

Nakon konferencije za novinare ministar Ljubičić je obišao Dom za odrasle osobe u Zadru i Opću bolnicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙