FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ABC zbog Katrine prekida reklamiranje dramske serije

LOS ANGELES, 2. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Američka TV kuća ABC jezbog uragana Katrina, koji je poharao New Orleans i iza sebe ostavione samo materijalnu štetu već i mnogobrojne ljudske žrtve, odlučilaobustaviti reklamiranje dramske serije koja prikazuje obitelj u borbiprotiv razornih posljedica uragana.
LOS ANGELES, 2. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Američka TV kuća ABC je zbog uragana Katrina, koji je poharao New Orleans i iza sebe ostavio ne samo materijalnu štetu već i mnogobrojne ljudske žrtve, odlučila obustaviti reklamiranje dramske serije koja prikazuje obitelj u borbi protiv razornih posljedica uragana.

Upravni odbor ABC-a je zaključio da bi prikazivanje serije "Invasion", najavljene za 21. rujna, moglo djelovati uznemirujuće i uvredljivo prema onim gledateljima koji su bili pogođeni uraganom Katrina.

"Reklame su povučene zbog obzirnosti prema onima koji su na svojoj koži osjetili bijes i rušilačku moć uragana", kazao je glasnogovornik ABC-a.

Iako ABC nije najavio odustajanje od prikazivanja serije, odgoda emitiranja je moguća, objasnio je glasnogovornik.

Serija se temelji na stvarnim činjenicama iz kolovoza 1992. godine kada je grad Homestead na Floridi pogodio uragan Andrew. Redatelj potom uvodi niz neobjašnjivih fenomena koji ukazuju da bi uragan mogao biti tek paravan za invaziju iz svemira.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙