FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Cincinnati: Ančić u 2. kolu

ZAGREB/CINCINNATI, 16. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač MarioAnčić plasirao se u 2. kolo 2.45 milijuna dolara vrijednog ATP turniraiz "Masters serije" u Cincinnatiju. Ančić je u dvoboju 1. kola lako sa6-2, 6-3 svladao Brazilca Ricarda Mella, te će mu sljedeći suparnikbiti Francuz Richard Gasquet.
ZAGREB/CINCINNATI, 16. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Mario Ančić plasirao se u 2. kolo 2.45 milijuna dolara vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" u Cincinnatiju. Ančić je u dvoboju 1. kola lako sa 6-2, 6-3 svladao Brazilca Ricarda Mella, te će mu sljedeći suparnik biti Francuz Richard Gasquet.

Ovo je bio već šesti međusobni dvoboj Ančića i Mella i tek druga pobjeda našega igrača, a obje je upisao ove godine. Proljetos je svladao Mella i u 1. kolu "Masters series" turnira u Miamiju.

Ančić niti jednom u meču nije izgubio gem na svoj početni udarac, te je Brazilcu dozvolio tek dvije "break-lopte", obje u drugom setu.

Ančić i 19-godišnji Gasquet ove godine imaju podjednake rezultate, a u jedinom međusobnom dvoboju u 3. kolu Queensa slavio je Francuz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙