FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zvijezda poslovala s neto dobiti od 9,35 milijuna kuna

ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Proizvođač rafiniranog ulja imasti, tvrtka Zvijezda iz sastava koncerna Agrokor, u prvih je šestovogodišnjih mjeseci poslovala s neto dobiti od 9,35 milijuna kuna,što je značajno smanjenje u odnosu na isto razdoblje lani kada jedobit iznosila 69,25 milijuna kuna, podaci su iz financijskog izvješćatvrtke koje prenosi Komisija za vrijednosne papire (Crosec).
ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Proizvođač rafiniranog ulja i masti, tvrtka Zvijezda iz sastava koncerna Agrokor, u prvih je šest ovogodišnjih mjeseci poslovala s neto dobiti od 9,35 milijuna kuna, što je značajno smanjenje u odnosu na isto razdoblje lani kada je dobit iznosila 69,25 milijuna kuna, podaci su iz financijskog izvješća tvrtke koje prenosi Komisija za vrijednosne papire (Crosec).

Ukupni su prihodi Zvijezde u promatranom razdoblju ostvareni u iznosu od 370,8 milijuna kuna i bili su 14 posto niži.

Pritom su prihodi od prodaje u zemlji porasli za 3,07 posto, na 245,07 milijuna kuna, dok su prihodi od prodaje u inozemstvu porasli 8,4 posto, na 55,29 milijuna kuna.

Ukupni rashodi tvrtke u prvih su šest ovogodišnjih mjeseci iznosili 359,1 milijun kuna i bili su 1,2 posto viši nego u istom razdoblju prošle godine. Na njihov rast ponajviše je utjecalo povećanje materijalnih troškova poslovanja društva, za 6,96 posto, na 230,36 milijuna kuna.

(Hina) xtp ybn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙