FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lucarelli želi u Tottenham

RIM, 28. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Prvi strijelac talijanskognogometnog prvenstva prošle sezone, Cristiano Lucarelli želi napustitiredove Livorna i karijeru nastaviti u engleskom premierligašuTottenhamu.
RIM, 28. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Prvi strijelac talijanskog nogometnog prvenstva prošle sezone, Cristiano Lucarelli želi napustiti redove Livorna i karijeru nastaviti u engleskom premierligašu Tottenhamu.

"Dobio sam sjajnu ponudu iz Tottenhama i želio bi se okušati u Premiershipu. Već duže vrijeme postoje kontakti, no sada smo sve finalizirali," kazao je Lucarelli, koji je prošle sezone postigao 24 pogotka.

Do konca prijelaznog roka preostala su još tri dana i Lucarelli je zatražio hitan razgovor s predsjednikom kluba, Aldom Spinelliem.

"Nadam se da će predsjednik imati razumijevanja," dodao je bivši napadač Torina i Leccea, za čije usluge je Tottenham spreman platiti četiri milijuna eura odštete.

Na otvaranju nove sezone Livorno je slavio protiv Leccea 2:1, a strijelac prvog pogotka za domaćine bio je upravo Lucarelli.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙