FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Genoa seli u treći ligu

RIM, 8. kolovoza 2005. (Hina/STA) - Nadanja deveterostrukog talijanskognogometnog kluba Genoe, da će ove sezone ipak igrati u Serie A ugaslesu nakon što je Sud odbio njihovu žalbu .
RIM, 8. kolovoza 2005. (Hina/STA) - Nadanja deveterostrukog talijanskog nogometnog kluba Genoe, da će ove sezone ipak igrati u Serie A ugasle su nakon što je Sud odbio njihovu žalbu .

Genoa se žalila na odluku Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) koji ju je zbog namještanja utakmice s Veneziom izbacio u treću ligu. FIGC je utvrdio da je Genoa kupila 3:2 pobjedu protiv Venezije u posljednjem kolu druge lige prošle sezone, kojom je izborila plasman u viši rang. Ključni dokaz istrage je snimljeni telefonski razgovor u kojemu je predsjednik Genoe, Enrico Preziosi ponudio novac Veneziji ukoliko pusti utakmicu. Nedugo potom policija je zaustavila jednog od dužnosnika Venezije sa 250.000 eura u torbi po izlasku iz Preziosijeva ureda. Opravdanje da je taj novac predujam za prodaju jednoga od igrača Venezije sud nije prihvatio.

Izbacivanjem Genoe u treću ligu mjesto u elitnom društvo po svemu sudeći dobit će Trevisio, a ovu odluku mora potvrditi vodstvo Lige.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙