FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pušten promet na dionici autoceste od čvora Maslenica do čvora Sveti Rok

ZAGREB, 27. kolovoza 2005. (Hina) - Na autocesti A1 Split-Zagreb prometje pušten na dionici od čvora Maslenica do čvora Sveti Rok u smjeruZagreba, izvijestio je u 14,13 sati Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 27. kolovoza 2005. (Hina) - Na autocesti A1 Split-Zagreb promet je pušten na dionici od čvora Maslenica do čvora Sveti Rok u smjeru Zagreba, izvijestio je u 14,13 sati Hrvatski autoklub (HAK).

Kolona vozila na južnom ulazu u Tunel sveti Rok u smjeru Zagreba duljine je oko 10 kilometara. Od Tunela Božići prema Tunelu sveti Rok prometuje se usporeno zbog smirivanja prometa. Na istoj autocesti promet je pojačan i na izlazu na naplati Lučko.

Po podatcima HAK-a promet teče usporeno i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb od vijadukta Svilno do čvora Orehovica, gdje se povremeno stvara kolona od jedan kilometar.

Na graničnom prijelazu Macelj kolona osobnih vozila na izlasku duga je oko četiri kilometra, pa se promet povremeno preusmjerava na granični prijelaz Lupinjak, gdje je također pojačan. Na graničnom prijelazu Bajakovo nastaju velike gužve u putničkome prometu u oba smjera, zbog razminiranja terena u blizini D4 kod Lipovca. Vozila se propuštaju posljednjih 15 minuta u satu. Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je promet osobnih vozila na izlasku iz zemlje.

Zbog visokog vodostaja Save još ne vozi skela na graničnom prijelazu Svilaj, javio je HAK.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙