FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK u 17 sati: oko tunela Sv. Rok kolone 7 i 8 kilometara

ZAGREB, 13. kolovoza 2005. (Hina) - Na glavnim je cestama prema moru iunutrašnjosti promet i dalje pojačan, javlja Hrvatski autoklub (HAK) u17 sati.
ZAGREB, 13. kolovoza 2005. (Hina) - Na glavnim je cestama prema moru i unutrašnjosti promet i dalje pojačan, javlja Hrvatski autoklub (HAK) u 17 sati.

Pred tunelom Sv. Rok kolona prema moru sada je duga oko 7 km, prema Zagrebu 8 km. Na ulazima u tunel Mala Kapela nema čekanja.

Na naplati cestarine Zaprešić, na autocesti A 2 Zagreb-Macelj nema čekanja.

Promet ličkom magistralom (D1) teče bez zastoja. Na jadranskoj magistrali (D8) najgušći je promet na dionici Split-Omiš-Makarska, gdje se vozi u koloni i usporeno.

Zbog održavanja manifestacije "Maraton lađa", vozi se usporeno cestom Metković-Opuzen-Ploče, danas do 20 sati.

Na ulasku u zemlju iz Slovenije najgušći je promet na GP Macelj i Bregana, a pojačan je promet i na GP Pasjak, te na prijelazima u Istri - Plovanija i Kaštel. Čekanja su do pola sata. Kolona osobnih vozila na izlasku iz Hrvatske na GP Macelj duga je oko 6,5 km, od 15,35 sati promet se preusmjerava na GP Lupinjak.

Kolona u Jablancu koja čeka na ukrcaj na trajekt za otok Rab duga je oko 4.5 km. U ostalim trajektnim lukama nema dužih čekanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙