FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na autocestama gužve, na graničnim prijelazima kolone na izlazu

ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Promet je vrlo gust na autocestamau smjeru unutrašnjosti i mjestimice se stvaraju kolone, kao i nazapadnim graničnim prijelazima na izlazu iz zemlje, izvijestio jeHrvatski autoklub.
ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Promet je vrlo gust na autocestama u smjeru unutrašnjosti i mjestimice se stvaraju kolone, kao i na zapadnim graničnim prijelazima na izlazu iz zemlje, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Pred tunelom Sveti Rok u smjeru Zagreba, na autocesti Zagreb-Split, vozi se sporije u koloni koja se tijekom popodneva s 13 skratila na 9 kilometara. S obje strane tunela Mala Kapela duljina kolone vozila iznosi oko jedan kilometar. Pred tunelom Učka u smjeru Rijeke kolona čeka 10-ak minuta.

Na cesti od Buja u Istri prema slovenskoj granici kolona je duga oko 13 kilometara.

Promet je pojačan i na izlazu s otoka Krka gdje se stvaraju duge kolone vozila, kao i u samom gradu Krku.

Na izlasku s autoceste A 6 Rijeka-Zagreb u Orehovici, stvorila se kolona vozila od 1,5 kilometra koja i dalje raste. U Lučkom je pojačan izlaz s autoceste, a kolona vozila je duga oko 1 km.

Kolona na ulazu na autocestu također je pojačana, no nema duljih čekanja.

Zbog prometne nesreće na 72. kilometru autoceste A3 Županja-Zagreb prema Zagrebu, promet teče pretjecajnim trakom.

Promet ličkom magistralom D1 teče bez zastoja.

Na graničnom prijelazu Macelj iz zemlje se izlazi u koloni dugoj oko 23 kilometra, pa se promet povremeno preusmjerava na prijelaz Lupinjak gdje se također čeka u koloni dugoj oko 6 kilometara. HAK svajetuje granične prijelaze Dubrava Križovljanska i Bregana. Na tom prijelazu pojačan je i ulaz u Hrvatsku. Na izlazu preko graničnih prijelaza u Istri Plovanija i Kaštel čeka zajednička kolona duga oko 13 kilometara.

U trajektnoj luci Mišnjak s otoka Raba za kopno kolona vozila je duga oko 2,5 km. Na Žigljenu s otoka Paga za kopno kolona je duga oko 500 metara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙