FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolone na Sv. Roku, na Krku, na izlazu iz Hrvatske

ZAGREB, 15. kolovoza 2005. (Hina) - Promet je pojačan od mora premaunutrašnjosti. Na južnom ulazu u tunel Sv. Rok u smjeru sjevera kolonaje 12 kilometara, a kolona na izlazu s otoka Krka proteže se doMalinske, izvijestio je Hrvatrski autoklub (HAK).
ZAGREB, 15. kolovoza 2005. (Hina) - Promet je pojačan od mora prema unutrašnjosti. Na južnom ulazu u tunel Sv. Rok u smjeru sjevera kolona je 12 kilometara, a kolona na izlazu s otoka Krka proteže se do Malinske, izvijestio je Hrvatrski autoklub (HAK).

Na dionici autoceste A 1, Zagreb-Split vijadukt Božići-tunel Sv. Rok, u smjeru Zagreba zbog gustog je prometa brzina ograničena na 60 km/h. Zbog jakih bočnih udara vjetra promet teče usporeno od Kikovice do tunela Tuhobić, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb.

Velike gužve u prometu su i na jadranskoj magistrali prema sjeveru, gdje je na mnogim dionicama promet usporen ili povremeno stoji.

Zbog prometne nesreće na dionici Cerovlje-Lupoglav u Istarskoj županiji, promet se preusmjerava preko Boljuna, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Pred tunelom Učka prema Rijeci kolona je oko 300 m. Pojačan je promet i na izlasku s autoceste u Lučkom i u Ivanjoj Reci gdje se za naplatu cestarine čeka oko 10 minuta.

Na graničnom prijelazu Macelj vrlo je gust putnički promet na izlasku iz zemlje. Kolona je duga oko 7,5 km pa se vozila preusmjeravaju na GP Lupinjak. Na graničnom prijelazu Plovanija i Kaštel kolona na izlazu duga je između 4-5 km. Na Bajakovu i Županji veća je gužva na ulasku u našu zemlju.

U Žigljenu na otoku Pagu kolona koja čeka na trajekt je do 2 km, u Mišnjaku na otoku Rabu oko 2,5 km, a na Cresu u Meragu i Porozini do 1 km. Iz Starigrada na Hvaru za Split uvedena je izvanredna linija, sve su ostale linije redovne.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙