FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hamas će zadržati svoje oružje nakon izraelskog povlačenja iz Gaze

GAZAHamas će zadržati svoje oružje nakon izraelskog povlačenja iz GazeGAZA, 27. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Radikalni palestinski pokretHamas upozorio je u subotu u video-poruci, koju je na internetuobjavio njegov oružani ogranak Brigade Ezedin al-Qasam, Palestinskuvlast da neće odustati od svog oružja nakon izraelskog povlačenja izGaze.
GAZA, 27. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Radikalni palestinski pokret Hamas upozorio je u subotu u video-poruci, koju je na internetu objavio njegov oružani ogranak Brigade Ezedin al-Qasam, Palestinsku vlast da neće odustati od svog oružja nakon izraelskog povlačenja iz Gaze.

"Upozoravamo sve one koji pokušaju taknuti oružje koje je oslobodilo Gazu, to oružje mora još poslužiti za oslobađanje ostalog dijela naše okupirane domovine", rekao je Mohamad Dheifuz, šef Brigada.

Izrael je 22. kolovoza završio okupaciju pojasa Gaze evakuacijom 8.000 doseljenika iz 21 naselja tog palestinskog područja okupiranog 38 godina.

Posljednjih dana je Hamas u nekoliko navrata potvrdio da ne namjerava odustati od oružane borbe sve dok traje izraelska okupacija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙