FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavnice odbora za ravnopravnost spolova na međunarodnoj konferenciji u Pekingu

ZAGREB, 25. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednica Odbora zaravnopravnost spolova, zastupnica Gordana Sobol i potpredsjednicaOdbora, zastupnica Karmela Caparin na poziv All-China Federation iVeleposlansva Narodne Republike Kine, sudjeluju na međunarodnojkonferenciji "Peking 2005." kojom se obilježava 10. obljetnicaČetvrte Svjetske konferencije o ženama.
ZAGREB, 25. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednica Odbora za ravnopravnost spolova, zastupnica Gordana Sobol i potpredsjednica Odbora, zastupnica Karmela Caparin na poziv All-China Federation i Veleposlansva Narodne Republike Kine, sudjeluju na međunarodnoj konferenciji "Peking 2005." kojom se obilježava 10. obljetnica Četvrte Svjetske konferencije o ženama.

Kako je u četvrtak priopćeno iz saborske službe za odnose s javnošću, na trodnevnoj konferenciji u Pekingu od 29. kolovoza do 1. rujna 2005. sudjelovat će i predstavnici brojnih stranih zemalja, te međunarodnih organizacija. Bit će govora i o implementaciji Pekinške platforme u nacionalnim zakonodavstvima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙