FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Križevci: otkriven još jedan krivotvoritelj novčanica

KRIŽEVCI, 24. kolovoza 2005. (Hina) - Nepuna dva tjedna nakondvadesetogodišnjaka koji je kod kuće tiskao lažne novčanice od 200 i500 kuna, otkriven je u Križevcima još jedan krivotvoritelj novčanicauglavnom od 100 kuna koje je ovaj 28-godišnjak izrađivao na računalu,izvijestila je danas policija.
KRIŽEVCI, 24. kolovoza 2005. (Hina) - Nepuna dva tjedna nakon dvadesetogodišnjaka koji je kod kuće tiskao lažne novčanice od 200 i 500 kuna, otkriven je u Križevcima još jedan krivotvoritelj novčanica uglavnom od 100 kuna koje je ovaj 28-godišnjak izrađivao na računalu, izvijestila je danas policija.

On je, kako je priopćila koprivničko-križevačka Policijska uprava, osnovano sumnjiv da je prošloga i ovoga mjeseca krivotvorenim novčanicama plaćao na benzinskoj postaji u Kenđelovcu uz cestu Zagreb-Bjelovar , a policija je pretragom njegove obiteljske kuće, vikendice i automobila pronašla još 32 novčanice od 100 kuna koje su poslane na stručnu provjeru u Hrvatsku narodnu banku u Zagrebu.

Krivotvoritelj je uhićen i priveden istražnom sucu Županijskog suda u Koprivnici koji mu je odredio 48-satni pritvor u bjelovarskom Okružnom zatvoru, priopćila je danas koprivničko-križevačka Policijska uprava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙