FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivanić Grad: uhićen s krivotvorenim novčanicama od 100 eura

ZAGREB, 11. kolovoza 2005. (Hina) - Ivanićgradska policija uhitila je31-godišnjaka kojega sumnjiči da je od nepoznatog muškarca pribaviodeset krivotvorenih novčanica od 100 eura, a jednu novčanicu je prekopoznanika pokušao staviti u opticaj.
ZAGREB, 11. kolovoza 2005. (Hina) - Ivanićgradska policija uhitila je 31-godišnjaka kojega sumnjiči da je od nepoznatog muškarca pribavio deset krivotvorenih novčanica od 100 eura, a jednu novčanicu je preko poznanika pokušao staviti u opticaj.

Kriminalističkom obradom, o čijim je rezultatima danas izvijestila zagrebačka policija, utvrđeno je da je osumnjičeni od policiji još uvijek nepoznatog muškarca pribavio krivotvorene novčanice koje je držao u svom stanu u Ivanić Gradu.

Prije šest dana jednu je novčanicu dao 19-godišnjem poznaniku da je stavi u opticaj, odnosno zamijeni za kune, što je ovaj prekjučer i pokušao učiniti u Malinskoj na otoku Krku, ali ga je u tome zatekla policija.

Mladić je pritom pokušao odbaciti novčanicu, ali su ga policajci vidjeli te mu je ona oduzeta.

Temeljem naloga zagrebačkog Županijskog suda, policija je pretražila stan 31-godišnjaka u Ivanić Gradu i tamo pronašla preostalih devet krivotvorenih novčanica.

Nakon dovršene obrade, osumnjičeni je jučer priveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda zbog kaznenog djela krivotvorenja novca, a kaznenu prijavu protiv 19-godišnjaka podnijet će krčka policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙