FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U znak pozdrava, Berlusconi voli pomoćnice u svojoj vili pljesnuti po stražnjici

RIM, 23. kolovoza 2005. (Hina/APA) - Talijanski premijer SilvioBerlusconi voli kućne pomoćnice u svojoj ljetnoj rezidenciji naSardiniji u znak pozdrava pljesnuti po stražnjici, povjerila je bivšazaposlenica Berlusconijeva domaćinstva u luksuznoj vili La Certosanovinama "Il Giornale di Sardegna".
RIM, 23. kolovoza 2005. (Hina/APA) - Talijanski premijer Silvio Berlusconi voli kućne pomoćnice u svojoj ljetnoj rezidenciji na Sardiniji u znak pozdrava pljesnuti po stražnjici, povjerila je bivša zaposlenica Berlusconijeva domaćinstva u luksuznoj vili La Certosa novinama "Il Giornale di Sardegna".

"Berlusconi zna pobuditi simpatiju kod ljudi. Kad početkom ljeta stigao u svoju vilu, došao bi nas sve pozdraviti u kuhinju. Ispričao bi nam viceve na milanskom dijalektu kojeg mi Sardi ne razumijemo, nitko se ne bi nasmijao. Nakon toga bi nas žene pljesnuo po stražnjici. Ništa vulgarno, za njega je to jednostvno bila spontana gesta koja donosi sreću", priča žena čije ime nije objavljeno. Berlusconijev predstavnik za tisak nije demantirao navode novina.

Po riječima žene, koja je od 1999. godine nekoliko godina radila u domaćinstvu Vile Certose, Berlusconi je bolesno pedantan i uredan čovjek.

"Osobno se brine i za najmanje poslove u vili. Iznervira ga ako vidi da je ijedan list pao s drveta u ogromnom parku i odmah ga daje ukloniti. Voli predmete od mramora i točno zna gdje se i najmanja sitnica nalazi u vili. Ako bilo što nije na svom mjestu, odmah se mora dovesti u red", priča bivša pomoćnica.

"U svakoj sobi vile postoji po jedan telefon i jedan par naočala. Nakon što bi Berlusconi telefonirao, jedna od pomoćnica mora odmah očistiti slušalicu od ostataka njegova make-upa", otkrila je žena novinama.

Talijanski premijer posebno aktivno nadzire sve što se događa u kuhinji. "Izgled stola za njega je važniji od okusa jela. Mrzi luk i češnjak, gotovo je uvijek na dijeti, ali voli čokoladu i sladoled od pistacija. Jako voli i cvjetne aranžmane na svečanoj trpezi", priča žena.

"Vino uvijek pije iz kaleža od murano stakla sa zlatnim ornamentima. Kaže da mu vino iz takvih kaleža bolje prija", kaže njegova bivša pomoćnica.

Posebnu brigu talijanski premijer posvećuje vlastitom izgledu. "Na godišnjem odmoru provodi sate i sate u sauni i daje se masirati. Uvijek ima oko sebe gomile krema i ulja za tijelo. A čim osjeti i najmanji bol, odmah zove svog osobnog liječnika", objavio je Il Giornale di Sardegnja uspomene bivše pomoćnice u vili La Certosa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙