FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tom Cruise planira "arapsko vjenčanje" u Mexicu

LONDON, 21. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Filmska zvijezda Tom Cruise(43) planira proslaviti vjenčanje sa zaručnicom Katie Holmes (26)egzotičnom svečanosti za koju mu je ideja sinula tijekom godišnjegodmora u jednom luksuznom hotelu u Mexiku, objavio je britanski"Sunday Mirror" u nedjelju.
LONDON, 21. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Filmska zvijezda Tom Cruise (43) planira proslaviti vjenčanje sa zaručnicom Katie Holmes (26) egzotičnom svečanosti za koju mu je ideja sinula tijekom godišnjeg odmora u jednom luksuznom hotelu u Mexiku, objavio je britanski "Sunday Mirror" u nedjelju.

Cruise je isprva bio bijesan što ga hotel nije smjestio u predsjednički apartman koji je već bio rezerviran za mladence koji su tu slavili vjenčanje. Međutim, Cruise se ubrzo odljutio i počeo s velikim zanimanjem pratiti proslavu.

Američki par vjenčao se, pišu novine, na plaži, a oko njih se okupilo više od 300 bosonogih uzvanika. Nakon toga su svatovi krenuli stazom osvjetljenom s 500 svjećnjaka do tvrđave na malom brežuljku, čija je unutrašnjost bila dekorirana poput "arapskog hrama". Nevjestina majka je za organizaciju vjenčanja platila više od milijun dolara.

Cruise se toliko oduševio tim vjenčanjem da je, kako piše list, organizatoru svadbe dao čak bjanko ček kako bi njegovo vjenčanje ispalo barem isto toliko egzotično i opulentno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙