FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Kroz tunel Sveti Rok prekinut promet

ZAGREB, 19. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće na autocestiA1 Zagreb- Split, između čvora Benkovac i čvora Pirovac, u smjeruSplita brzina je ograničena na 60 kilometara, javio je večerasHrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 19. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb- Split, između čvora Benkovac i čvora Pirovac, u smjeru Splita brzina je ograničena na 60 kilometara, javio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog tehničkih poteškoća u tunelu Sveti Rok promet je od 18,20 sati prekinut. Vozila koja dolaze prema tunelu, kako javlja HAK, moraju izaći na prvom mogućem izlazu s autoceste da se ne stvaraju gužve. Djelatnici Centra Sveti Rok užurbano rade na uklanjanju uzroka zbog kojih je tunel zatvoren.

Promet je pojačan na svim važnijim cestama u zemlji. Najveće su gužve sada na izlasku s autoceste u Ivanjoj Reci i u Lučkom, ali se za naplatu cestarine ne čeka dugo.

Iz smjera unutrašnjosti prema obali promet je umjereno pojačan. Znatnije je pojačan na izlasku iz zemlje na graničnom prijelazu Bregana, a gužva je i na ulasku u zemlju. Na graničnom prijelazu Macelj također je gužva u oba smjera, pa se vozila povremeno preusmjeravaju na Lupinjak. Na prijelazima u Istri i na Kvarneru promet je također pojačan u oba smjera.

Na cestama u Istri i duž jadranske obale promet je izuzetno pojačan, pa na nekim dionicama dolazi do zastoja, najčešće na prilazima turističkim središtima.

Mjestimični pljuskovi usporavaju promet u Istri i na Kvarneru, a mokre su ceste i u Slavoniji, javio je HAK.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙