FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Prometna nesreća na autocesti Krapina-Zagreb

ZAGREB, 8. kolovoza 2005. (Hina) - Na području Jakovljeva, na autocestiKrapina - Zagreb, došlo je do prometne nesreće, zbog čega se prometprema Zagrebu preusmjerava na staru Zagorsku magistralu preko Ininihbenzinskih postaja, izvijestio je večeras HAK.
ZAGREB, 8. kolovoza 2005. (Hina) - Na području Jakovljeva, na autocesti Krapina - Zagreb, došlo je do prometne nesreće, zbog čega se promet prema Zagrebu preusmjerava na staru Zagorsku magistralu preko Ininih benzinskih postaja, izvijestio je večeras HAK.

U priobalju je pojačan promet vozila, posebno uz veća turistička središta na Jadranskoj magistrali, a između Splita i Omiša stvaraju se kolone.

Na dionici autoceste A1 Zagreb-Split, od Maruna preko Maslenice do Zadra, puše jak vjetar, pa je promet tim dijelom usporen. Na dijelu iste autoceste Otočac-Gospić, poslije tunela Grič u smjeru Splita, iskočio je šaht, zbog čega je promet preusmjeren na pretjecajni trak.

Na graničnim prijelazima Bregana, Pasjak i Kaštel povremeno je pojačan ulaz vozila, ali bez čekanja.

U trajektnim lukama Prizna i Žigljen te Jablanac i Mišnjak povremeno se stvaraju kraće kolone vozila, ali bez čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙