FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pred tunelom Sveti Rok u smjeru Zagreba kolona vozila duga pet kilometara

ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće u mjestuDraganić, na staroj karlovačkoj cesti, promet je obustavljen do krajaočevida, pa Hrvatski autoklub (HAK) moli vozače da koriste obilazneceste.
ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće u mjestu Draganić, na staroj karlovačkoj cesti, promet je obustavljen do kraja očevida, pa Hrvatski autoklub (HAK) moli vozače da koriste obilazne ceste.

Po podatcima HAK-a promet je pojačan na glavnim autocestama zbog smjene turista, a pred tunelom Sveti Rok u smjeru Zagreba kolona vozila duga je oko pet kilometara i sporo se kreće.

HAK savjetuje oprez zbog mokrih kolnika u središnjoj Hrvatskoj, Primorju, Istri i dijelu Dalmacije, te zbog magle koja još smanjuje vidljivost u Gorskome kotaru te u Zagorju.

Pri prolasku gorskim cestama i Jadranskom magistralom ima odrona zemlje i kamenja zbog čega je potreban dodatan oprez u vožnji.

Kod tunela Veliki Gložac kraj Vrbovskog, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, u 12 sati promet će 15 minuta biti prekinut zbog izgradnje južne cijevi tunela.

Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je ulaz vozila te izlaz, gdje je kolona duga oko osam kilometara, pa se promet povremeno preusmjerava na granični prijelaz Lupinjak.

Na graničnim prijelazima u Istri na ulazu formiraju se kolone vozila koje kraće čekaju na prijelaz. Na Bajakovu i Bregani promet je pojačan na ulasku. Izlaz je pojačan na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak, javio je HAK.

(Hina) pp/xmc ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙