FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog magle smanjena vidljivost u Gorskom kotaru

ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Ceste su mokre u središnjojHrvatskoj te u dijelu Primorja i Dalmacije, a magla smanjujevidljivost u Gorskome kotaru i u Zagorju, izvijestio je jutrosHrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Ceste su mokre u središnjoj Hrvatskoj te u dijelu Primorja i Dalmacije, a magla smanjuje vidljivost u Gorskome kotaru i u Zagorju, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Promet će na 15 minuta biti prekinut u 12 sati i kod tunela Veliki Gložac kraj Vrbovskog, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog izgradnje južne cijevi tunela.

Na autocesti A1 Zagreb-Split oštećen je kolnik ispred tunela Grič u smjeru Splita, zbog čega je promet preusmjeren s voznog na pretjecajni trak.

Promet je pojačan na graničnom prijelazu Macelj na izlasku iz Hrvatske, te na Bregani na ulasku. Zbog građevinskih radova na graničnom prijelazu Bregana na ulasku u Hrvatsku često se stvaraju velike gužve u robnome prometu, pa HAK preporuča međunarodne GP-e Jurovski Brod, Razvor i Lupinjak.)

U trajektnim lukama ne čeka se na ukrcaj, javio je HAK.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙