FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Eva Longoria ozlijeđena na snimanju

LOS ANGELES, 18. kolovoza 2005. (Hina/BBC) - Glumica iz popularne tvserije "Kućanice" Eva Longoria primila je udarac u glavu pri padušipke tijekom snimanja serije, javlja BBC u četvrtak.
LOS ANGELES, 18. kolovoza 2005. (Hina/BBC) - Glumica iz popularne tv serije "Kućanice" Eva Longoria primila je udarac u glavu pri padu šipke tijekom snimanja serije, javlja BBC u četvrtak.

Longoria, koja u tv seriji glumi nekadašnju manekenku Gabrielle Solis, nije ozbiljno ozlijeđena nakon "udarca u glavu" na setu u Pasadeni (Kalifornija).

Tridesetogodišnja glumica primljena je na pregled i puštena isti dan iz obližnje bolnice, rekla je njezina glasnogovornica.

Američka tv serija "Kućanice" dobila je 15 nominacija za nagradu Emmy.

Smatra se da nesreća neće odgoditi snimanje druge sezone serije koja je najgledaniji show američke tv mreže ABC s publikom od 22,8 milijuna gledatelja.

Popularnost serije koja se prikazuje u nedjelju navečer navela je organizatore filmskih nagrada Zlatni globus da sljedeće godine pomaknu tradicionalnu nedjeljnu dodjelu na ponedjeljak kako se ne bi izgubilo gledatelje "Kućanica".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙