FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CNN suspendirao komentatora zbog psovanja u eteru

ATLANTA, 5. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Demokratskom političkomkomentatoru Jamesu Carvilleu toliko je uspjelo isprovociratikonzervativnog kolegu Roberta Novaka tijekom političke rasprave uizravnom prijenosu na CNN-u da je ovaj opsovao, skinuo mikrofon iotišao iz studija.
ATLANTA, 5. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Demokratskom političkom komentatoru Jamesu Carvilleu toliko je uspjelo isprovocirati konzervativnog kolegu Roberta Novaka tijekom političke rasprave u izravnom prijenosu na CNN-u da je ovaj opsovao, skinuo mikrofon i otišao iz studija.

Glasnogovornica CNN-a Edie Emery je nakon događaja, koji se na američkoj televiziji uistinu rijetko viđa, izjavila da se Novak kasnije ispričao, ali ga je uprava televizije svejedno suspendirala.

Konzervativac Novak i liberal Carville živo su raspravljali, ili bolje rečeno prepirali, oko izgleda za uspjeh Katherine Harris, republikanske kandidatkinje za Senat na predstojećim izborima na Floridi.

Carville je Novaku neprestano upadao u riječ i nije popuštao čak ni nakon Novakovih opetovanih molbi da mu dopusti da na miru završi misao.

"Gledaj, moraš pokazati ovim svojim desničarima da imaš kičmu. Cijelo uredništvo Wall Street Journala gleda ovo. Pokaži im da si žilav momak", rekao mu je Carville.

"Ovo je čisto sra.. Mrzim to", rekao je potom Novak, digao se iz otišao iz studija. Carville ga je ispratio širokim osmjehom.

CNN je objavio priopćenje kojim osuđuje Novakovo ponašanje. "Ponašanje Roberta Novaka na našoj televiziji je bilo neprihvatljivo i neoprostivo. On se ispričao CNN-u, a mi se ispričavamo gledateljima. Zamolili smo gospodina Novaka da si uzme malo odmora", kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙