FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: 70-godišnji lopov harao centrom grada

ZAGREB, 18. kolovoza 2005. (Hina) - Sedamdesetogodišnji Zagrepčaninuhićen je jučer zbog sumnje da je od srpnja u središtu grada "odradio"čak 11 krađa i tako zaradio više od 33 tisuće kuna, izvijestila jedanas policija.
ZAGREB, 18. kolovoza 2005. (Hina) - Sedamdesetogodišnji Zagrepčanin uhićen je jučer zbog sumnje da je od srpnja u središtu grada "odradio" čak 11 krađa i tako zaradio više od 33 tisuće kuna, izvijestila je danas policija.

Starac sijedih brkova i širokog nosa s motivom gole žene istetoviranim na podlaktici neprimjetno je ulazio u trgovine, hotele i ostale javne prostore i krao sve što mu je dolazilo pod ruku - od novčanika do ruksaka i mobitela.

Ukradenu robu potom je prodavao, a novac zadržavao, kažu u policiji.

"Na sijedog starca nitko nije obraćao pažnju, pa je neprimjećeno mogao krasti sve što je zapazio", kazao je operativni analitičar zagrebačke policije Davor Tor.

Dodao je da je 70-godišnjak već nekoliko godina poznat policiji zbog sličnih nedjela, no zbog njih ipak nikada nije završio iza rešetaka.

I ovoga puta protiv njega je podnesena tek kaznena prijava, a on je nakon kriminalističke obrade pušten da suđenje čeka sa slobode.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙