FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Venezuela: Počelo skupljanje tijela poginulih iz zrakoplova MD-82, očevici govore o eksploziji

CARACAS, 16. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Počelo je sakupljanje tijela160 putnika, od kojih su svi Francuzi s Martiniquea i osamkolumbijskih članova posade, koji su poginuli u zrakoplovnoj nesrećina sjeverozapadu Venezuele, rekao je u utorak navečer voditelj operacije venezuelanskih spasilačkih službi Javier Perez Pacheco.
CARACAS, 16. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Počelo je sakupljanje tijela 160 putnika, od kojih su svi Francuzi s Martiniquea i osam kolumbijskih članova posade, koji su poginuli u zrakoplovnoj nesreći na sjeverozapadu Venezuele, rekao je u utorak navečer voditelj operacije venezuelanskih spasilačkih službi Javier Perez Pacheco.

Pacheco je rekao da se područje katastrofe u potpunosti rasčišćava, te dodao kako nema naznaka da ima preživjelih.

Također je kazao kako je pronađena tehnička oprema zrakoplova MD-82 kompanije West Caribean, koja će omogućiti otkrivanje uzroka nesreće, odnosno tzv. crne kutije.

Venezuelanski seljaci, svjedoci tragedije govorili su da su vidjeli "zapaljenu kuglu i čuli jaku eksploziju", kako su opisali na jednom mjesnom radiju zrakoplovnu katastrofu, jednu od najtežih posljednjih godina u Latinskoj Americi.

Posljednji kontakt s zrakoplovom je bio u 3 sata ujutro po mjesnom vremenu u Carcasu, kada su piloti toj međunarodnoj zračnoj luci javili da imaju kvar na motoru.

Zrakoplov je pao blizu grada Machique na granici s Kolumbijom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙