FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pripreme za vađenje tijela žrtava helikopterske nesreće

TALIN, 11. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Estonski i finski roniocipripremali su se u četvrtak ujutro na silazak na 45 metara dubine potijela 14 putnika i članova posade helikoptera koji je pao u srijedu uBaltičko more, objavilo je ministarstvo unutrašnjih poslova u Talinu.
TALIN, 11. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Estonski i finski ronioci pripremali su se u četvrtak ujutro na silazak na 45 metara dubine po tijela 14 putnika i članova posade helikoptera koji je pao u srijedu u Baltičko more, objavilo je ministarstvo unutrašnjih poslova u Talinu.

"Finski i estonski ronioci pregledavaju mjesto nesreće kako bi odredili početak operacije izvlačenja tijela", rekla je glasnogovornica ministarstva Jaana Aduson.

Tijela žrtava se nalaze u olupini helikoptera, finske tvrtke Copterline koji je nakon katastrofe 5 km od Talina potonuo na morsko dno.

Helikopter Sikorsky S-76 C+ letio je na liniji Talin-Helsinki s 12 putnika - 6 Finaca, 4 Estonca i 2 Amerikanca i 2 finska člana posade.

Glasnogovornica je rekla kako je odlučeno da se prvo izvuku tijela a zatim i olupina helikoptera za što su meteorološki uvjeti još uvijek loši.

Unatoč nesreći Copterline, koji od 2000. osigurava vezu između 80 km udaljenih Talina i Helsinkija, u četvrtak ujutro nastavio je s letovima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙