FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grčka policija smatra pad ciparskog zrakoplova nesrećom

ATENA, 14. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Grčka policija smatra da jeciparski zrakoplov u kojemu je, prema posljednjim podacima, bio 121putnik pao zbog nesretnog slučaja na temelju poruke pilota o padutlaka u kabini, rekao je visoki dužnosnik Ministarstva javnog reda.
ATENA, 14. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Grčka policija smatra da je ciparski zrakoplov u kojemu je, prema posljednjim podacima, bio 121 putnik pao zbog nesretnog slučaja na temelju poruke pilota o padu tlaka u kabini, rekao je visoki dužnosnik Ministarstva javnog reda.

"Točni uzroci pada još nisu poznati", rekao je glasnogovornik grčke vlade i potvrdio da je zrakoplov, koji je dolazio iz smjera Larnace, trebao sletjeti na međunarodnu zračnu luku u Ateni.

Pilot je kontrolnom tornju u Ateni javio da ima problema s tlakom, nakon čega je izgubljena veza sa zrakoplovom, rekao je dužnosnik.

"Vjerujemo da je riječ o nesreći, no čekamo rezultate analize crne kutije i zasad ne isključujemo nikakav razlog", rekao je.

Grčke televizijske postaje prenijele su u međuvremenu prve snimke ostataka zrakoplova, koji se srušio na brdu kod Varnave, sjeveroistočno od Atene.

Vatrogasci su na mjestu nesreće pronašli samo prve žrtve.

Zrakoplov je u plamenu, a gase ga kanaderi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙